• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 10 vienetų bulvių
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek laurų lapų
  • 4 vienetai morkų
  • šiek tiek petražolių
  • 1 kilogramas kiaulienos šonkaulių
  • 1 valgomasis šaukštas druskos
  • 2 valgomieji šaukštai prieskonių (Kotanyi šonkauliukų)
  • 200 gramų cukinijos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Šonkauliukus pavirti 30 min. vandenyje su druska, lapeliais ir pipirais.
    Tuomet apibarstyti „Kotanyi“ šonkauliukų prieskoniais ir sudėti į skardą.
    Šalia sudėti druska ir smulkintomis petražolėmis aptrintas bulves.
    Jas galima įpjauti ir į tas įpjovas įkišti po gabaliuką morkos ir moliūgo (ar cukinijos).
    Kartu iškepti likusias, druska bei petražolėmis apibarstytas morkas.
    Kepti apie 20-30 min. 185 laipsnių temperatūroje.
    Skanaus.

Autorius: Regina

INGREDIENTAI:

  • 10 vienetų bulvių
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek laurų lapų
  • 4 vienetai morkų
  • šiek tiek petražolių
  • 1 kilogramas kiaulienos šonkaulių
  • 1 valgomasis šaukštas druskos
  • 2 valgomieji šaukštai prieskonių (Kotanyi šonkauliukų)
  • 200 gramų cukinijos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Šonkauliukus pavirti 30 min. vandenyje su druska, lapeliais ir pipirais.
    Tuomet apibarstyti „Kotanyi“ šonkauliukų prieskoniais ir sudėti į skardą.
    Šalia sudėti druska ir smulkintomis petražolėmis aptrintas bulves.
    Jas galima įpjauti ir į tas įpjovas įkišti po gabaliuką morkos ir moliūgo (ar cukinijos).
    Kartu iškepti likusias, druska bei petražolėmis apibarstytas morkas.
    Kepti apie 20-30 min. 185 laipsnių temperatūroje.
    Skanaus.

Autorius: Regina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų