Šonkauliukus pavirti 30 min. vandenyje su druska, lapeliais ir pipirais. Tuomet apibarstyti „Kotanyi“ šonkauliukų prieskoniais ir sudėti į skardą. Šalia sudėti druska ir smulkintomis petražolėmis aptrintas bulves. Jas galima įpjauti ir į tas įpjovas įkišti po gabaliuką morkos ir moliūgo (ar cukinijos). Kartu iškepti likusias, druska bei petražolėmis apibarstytas morkas. Kepti apie 20-30 min. 185 laipsnių temperatūroje. Skanaus.
Šonkauliukus pavirti 30 min. vandenyje su druska, lapeliais ir pipirais. Tuomet apibarstyti „Kotanyi“ šonkauliukų prieskoniais ir sudėti į skardą. Šalia sudėti druska ir smulkintomis petražolėmis aptrintas bulves. Jas galima įpjauti ir į tas įpjovas įkišti po gabaliuką morkos ir moliūgo (ar cukinijos). Kartu iškepti likusias, druska bei petražolėmis apibarstytas morkas. Kepti apie 20-30 min. 185 laipsnių temperatūroje. Skanaus.