Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 120 gramų bulvių
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 80 gramų kopūstų
- 1 morkų
- 1 vienetas porų
- 10 gramų salierų (šaknis)
- 1 vienetas svogūnų
- 200 gramų veršienos
- šiek tiek druskos
- 10 mililitrų aliejaus
- 1 stiklinė sultinio
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Veršieną supjaustyti kubeliais ir 5-10 minučių pavirti verdančiame vandenyje. Apvirtą veršieną išimti kiaurasamčiu, perplauti šaltu vandeniu ir pabarstyti druska bei maltais pipirais.
Kopūstą smulkiai supjaustyti ir apkepinti.
Svogūną, porą, salierą bei morką nuvalyti, supjaustyti, sudėti į keptuvę su įkaitintu aliejumi ir truputėlį apkepinti.
Pridėti jautieną, išmaišyti ir pakepinti, kol mėsa apskrus.
Įpilti sultinio tiek, kad mėsa būtų apsemta, uždengti ir troškinti apie 20-30 min.
Įpusėjus troškinti sudėti riekutėmis supjaustytas bulves, kopūstą ir troškinti tol, kol jautiena ir bulvės suminkštės.
Paruoštą troškinį sudėti į lėkštes ir patiekti dar šiltą.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 120 gramų bulvių
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 80 gramų kopūstų
- 1 morkų
- 1 vienetas porų
- 10 gramų salierų (šaknis)
- 1 vienetas svogūnų
- 200 gramų veršienos
- šiek tiek druskos
- 10 mililitrų aliejaus
- 1 stiklinė sultinio
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Veršieną supjaustyti kubeliais ir 5-10 minučių pavirti verdančiame vandenyje. Apvirtą veršieną išimti kiaurasamčiu, perplauti šaltu vandeniu ir pabarstyti druska bei maltais pipirais.
Kopūstą smulkiai supjaustyti ir apkepinti.
Svogūną, porą, salierą bei morką nuvalyti, supjaustyti, sudėti į keptuvę su įkaitintu aliejumi ir truputėlį apkepinti.
Pridėti jautieną, išmaišyti ir pakepinti, kol mėsa apskrus.
Įpilti sultinio tiek, kad mėsa būtų apsemta, uždengti ir troškinti apie 20-30 min.
Įpusėjus troškinti sudėti riekutėmis supjaustytas bulves, kopūstą ir troškinti tol, kol jautiena ir bulvės suminkštės.
Paruoštą troškinį sudėti į lėkštes ir patiekti dar šiltą.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą