REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 120 gramų bulvių
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 80 gramų kopūstų
  • 1 morkų
  • 1 vienetas porų
  • 10 gramų salierų (šaknis)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 200 gramų veršienos
  • šiek tiek druskos
  • 10 mililitrų aliejaus
  • 1 stiklinė sultinio

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Veršieną supjaustyti kubeliais ir 5-10 minučių pavirti verdančiame vandenyje. Apvirtą veršieną išimti kiaurasamčiu, perplauti šaltu vandeniu ir pabarstyti druska bei maltais pipirais.
    Kopūstą smulkiai supjaustyti ir apkepinti.
    Svogūną, porą, salierą bei morką nuvalyti, supjaustyti, sudėti į keptuvę su įkaitintu aliejumi ir truputėlį apkepinti.
    Pridėti jautieną, išmaišyti ir pakepinti, kol mėsa apskrus.
    Įpilti sultinio tiek, kad mėsa būtų apsemta, uždengti ir troškinti apie 20-30 min.
    Įpusėjus troškinti sudėti riekutėmis supjaustytas bulves, kopūstą ir troškinti tol, kol jautiena ir bulvės suminkštės.
    Paruoštą troškinį sudėti į lėkštes ir patiekti dar šiltą.
    Skanaus.

Autorius: Rasa

INGREDIENTAI:

  • 120 gramų bulvių
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 80 gramų kopūstų
  • 1 morkų
  • 1 vienetas porų
  • 10 gramų salierų (šaknis)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 200 gramų veršienos
  • šiek tiek druskos
  • 10 mililitrų aliejaus
  • 1 stiklinė sultinio

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Veršieną supjaustyti kubeliais ir 5-10 minučių pavirti verdančiame vandenyje. Apvirtą veršieną išimti kiaurasamčiu, perplauti šaltu vandeniu ir pabarstyti druska bei maltais pipirais.
    Kopūstą smulkiai supjaustyti ir apkepinti.
    Svogūną, porą, salierą bei morką nuvalyti, supjaustyti, sudėti į keptuvę su įkaitintu aliejumi ir truputėlį apkepinti.
    Pridėti jautieną, išmaišyti ir pakepinti, kol mėsa apskrus.
    Įpilti sultinio tiek, kad mėsa būtų apsemta, uždengti ir troškinti apie 20-30 min.
    Įpusėjus troškinti sudėti riekutėmis supjaustytas bulves, kopūstą ir troškinti tol, kol jautiena ir bulvės suminkštės.
    Paruoštą troškinį sudėti į lėkštes ir patiekti dar šiltą.
    Skanaus.

Autorius: Rasa

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų