REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
35
Vytaro Radzevičiaus gimtadieno šventė (A. Moisejenko nuotr.)

Pavasarišką antradienio popietę Vilniaus Žvejų gatvės ČIOP ČIOP kulinarijos studiją užtvindė žinomi žmonės, atsiliepę į Vytaro Radzevičiaus kvietimą praleisti vakarą drauge, naujai įrengtoje virtuvėje, rašoma pranešime spaudai.

35

Pavasarišką antradienio popietę Vilniaus Žvejų gatvės ČIOP ČIOP kulinarijos studiją užtvindė žinomi žmonės, atsiliepę į Vytaro Radzevičiaus kvietimą praleisti vakarą drauge, naujai įrengtoje virtuvėje, rašoma pranešime spaudai.

REKLAMA

Erdvioje studijoje visi puošėsi prijuostėmis ir noriai pozavo kitokiame amplua: Martynas Tyla su Neringa Zeleniūte, Haroldas Mackevičius su Elvana Mackevičiene, Gediminas Žilinskas su Deimante Kazėnaite, Indrė Stonkuvienė, Inga Žuolytė, Urtė Mikelevičiūtė, Artūras Swan ir kiti.

Linksmai nusiteikę svečiai rinkosi ne tik sužinoti kulinarinių paslapčių ir paragauti gurmaniškų jūros gėrybių patiekalų, bet ir pasveikinti V. Radzevičių gimimo dienos proga.

Nuo svečių gautą naują voblerį Vytaras žadėjo išbandyti pasitaikius pirmai progai žvejoti.

Sukaktuvininkas Vytaras – žurnalistas, keliautojas – džiaugėsi, kad savo didžiuoju naujojo žvejybos sezono laimikiu šį kartą galės pasidalinti draugų būryje ir juokavo, kad žuvies diena ištinka ne tik ketvirtadieniais. Susirinkusieji kartu gamino „džiunglių žuvį” bananų lapuose. Beje, Vytaras išlaikė paslaptį kokiuose vandenyse buvo pagauta didžioji žuvis, kuria liko sotūs net 25 gimtadienio svečiai: „gerų vietų neišduodu!” - šmaikštavo jis.

REKLAMA
REKLAMA

Renginio šeimininkas svečiams linkėjo užsikrėsti ne tik žvejybiniu azartu, bet ir maisto gaminimo entuziazmu. „Šiandien tą galiu jums pažadėti! Namuose jau metus viską kepu ir verdu naudodamas NEFF virtuvės techniką ir, patikėkite, atradau tokių dalykų, be kurių dabar neįsivaizduoju savo virtuvės. Ji ne tik įkvepia naujiems neregėtiems eksperimentams, bet ir padeda pranokti savo paties lūkesčius! Be to, tai atsipalaidavimas ir malonumas, kurį kitoje virtuvėje man būtų sunku patirti…“ – savo patirtimis nuoširdžiai dalijosi Vytaras.

Vėlų vakarą prie vieno ilgo stalo susėdę renginio dalyviai ragavo savo pagamintų patiekalų: smidrų su krabų mėsos padažu, „džiunglių žuvies”, o desertui buvo patiektas kompresuotas arbūzas su šaldytu ožkos pienu, šeivamedžiais ir braškėmis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų