REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Italas virtuvės šefas Gian Luca Demarco neslepia – tapęs kulinarinės TV3 laidos „La maistas“ vedėju, jis nuolatos stengiasi tobulėti ir nustebinti ne tik žiūrovus, bet ir pats save. Neretai virtuvės šefą įkvepia jo laidos herojai, o šįkart, apsilankęs restorane „Karpynė“, jis nudžiugino visus žuvies mylėtojus.

Italas virtuvės šefas Gian Luca Demarco neslepia – tapęs kulinarinės TV3 laidos „La maistas“ vedėju, jis nuolatos stengiasi tobulėti ir nustebinti ne tik žiūrovus, bet ir pats save. Neretai virtuvės šefą įkvepia jo laidos herojai, o šįkart, apsilankęs restorane „Karpynė“, jis nudžiugino visus žuvies mylėtojus.

REKLAMA

Apsilankius tokioje karpiu garsėjančioje vietoje, būtų nuodėmė nepagaminti kažko su šia žuvimi, tad sekmadienio laidoje Gian Luca būtent to ir imėsi.

Saldžiosios paprikos įdarytos karpiu ir pomidorais

Puikus skonių derinys – paprika, karpis ir pomidorai. Paruošimas ilgai neužtruks, o spalvingo patiekalo skonis sužavės visus daržovių ir žuvies mėgėjus. Riešutai puikiai tinka norint išryškinti karpio skonį.

Jums reikės:

2 karpio filė; 2 pailgų saldžiųjų paprikų; saujos vyšninių pomidorų; 2 skiltelių česnako; riešutų ir uogų mišinio; sojos padažo; raudonojo svogūno; smidrų; gabalėlio sviesto; alyvuogių aliejaus; druskos; pipirų.

REKLAMA
REKLAMA

Paruošiame šiltas salotas: apkepiname gabalėliais pjaustytus smidrus ir raudonąjį svogūną. Atidedame į šalį.

Įpjauname saldžiąsias paprikas ir kelias minutes kepame keptuvėje su alyvuogių aliejumi. Ištraukus paprikas, dedame gabalėlį sviesto, įpilame šlakelį aliejaus ir dedame skiltelę česnako.

REKLAMA

Į įkaitusią keptuvę sudedame gabalėliais supjaustytą karpio file. Kepame iš abiejų pusių po 2 minutes. Susmulkiname pomidorus ir riešutus, beriame į keptuvę šalia karpio. Kai pomidorai išleidžia sultis, pilame šlakelį sojos ir išjungiame kaitrą.

Apkepintas paprikas įdarome karpio ir pomidorų mišiniu, papuošiame skrudintais riešutais bei smidrų ir svogūnų salotomis.

Skanaus!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų