• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Sugalvojau prikepti bulvinių blynų, tik šįsyk juos paturbinau, įdėjusi į tarkius tarkuotų obuolių. Ar jums teko ragauti tokių blynelių? Jei ne, tai rekomenduoju išsikepti. Blyneliai gavosi minkšti, purūs ir skanūs“, – sako tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

„Sugalvojau prikepti bulvinių blynų, tik šįsyk juos paturbinau, įdėjusi į tarkius tarkuotų obuolių. Ar jums teko ragauti tokių blynelių? Jei ne, tai rekomenduoju išsikepti. Blyneliai gavosi minkšti, purūs ir skanūs“, – sako tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

REKLAMA

Reikės: 5–7 bulvių, 1–2 obuolių, 2 kiaušinių, 1 svogūno, 2 v.š. miltų, druskos, aliejaus kepimui.

Bulvinių blynų receptas

Nuluptas bulves sutarkavau bulvių tarkavimo mašinėle. Skystį nupyliau. Į tarkius įtarkavau svogūną.

Obuolius sutarkavau burokine trintuve, sumaišiau su bulvių tarkiais, įmušiau kiaušinį, įdėjau miltų, pagardinau druska ir išmaišiau.

Masė paruošta. Beliko prikepti blynelių keptuvėje ant aliejaus.

deti miltus i bulvinius blynus -nesamone .cia jau gaunasi ne bulviniai blynai o kazkoks hibridas
Nereik dėti miltų,o kam?Aš niekada nededu miltų.Juk paskui jau gaunasi nebe bulvyniai blynai.Vieni deda lašinukų arba dar varškės.Svogūnas priklauso kaip visada.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų