Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Sugalvojau prikepti bulvinių blynų, tik šįsyk juos paturbinau, įdėjusi į tarkius tarkuotų obuolių. Ar jums teko ragauti tokių blynelių? Jei ne, tai rekomenduoju išsikepti. Blyneliai gavosi minkšti, purūs ir skanūs“, – sako tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

„Sugalvojau prikepti bulvinių blynų, tik šįsyk juos paturbinau, įdėjusi į tarkius tarkuotų obuolių. Ar jums teko ragauti tokių blynelių? Jei ne, tai rekomenduoju išsikepti. Blyneliai gavosi minkšti, purūs ir skanūs“, – sako tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

REKLAMA

Reikės: 5–7 bulvių, 1–2 obuolių, 2 kiaušinių, 1 svogūno, 2 v.š. miltų, druskos, aliejaus kepimui.

Bulvinių blynų receptas

Nuluptas bulves sutarkavau bulvių tarkavimo mašinėle. Skystį nupyliau. Į tarkius įtarkavau svogūną.

Obuolius sutarkavau burokine trintuve, sumaišiau su bulvių tarkiais, įmušiau kiaušinį, įdėjau miltų, pagardinau druska ir išmaišiau.

Masė paruošta. Beliko prikepti blynelių keptuvėje ant aliejaus.

deti miltus i bulvinius blynus -nesamone .cia jau gaunasi ne bulviniai blynai o kazkoks hibridas
Nereik dėti miltų,o kam?Aš niekada nededu miltų.Juk paskui jau gaunasi nebe bulvyniai blynai.Vieni deda lašinukų arba dar varškės.Svogūnas priklauso kaip visada.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų