Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Receptų 100 turbūt, bet aš turiu savo ir visad pagal jį darau“, – sako tinklaraščio „Skanus gyvenimas“ autorė Ilona.

„Receptų 100 turbūt, bet aš turiu savo ir visad pagal jį darau“, – sako tinklaraščio „Skanus gyvenimas“ autorė Ilona.

REKLAMA

Ingredientai: 15 vidutinio dydžio bulvių; 2 kiaušiniai; šaukštelis druskos; 3 šaukštai miltų; 3 šaukštai krakmolo.

Įdarui: 300 gr vištienos; svogūnas.

Padažui: 150 gr grietinės; 150 gr pieno; šaukštelis miltų; šaukštas sviesto; krapų; česnako.

Žemaičių blynų receptas

Išvirtas bulves sumalti, įmušti kiaušinius, suberti druską, miltus ir krakmolą. Gerai išminkyti  tešlą. Padalinti vienodais gabalėliais. Vištieną išvirti, sumalti ir sumaišyti su kepintu svogūnu. Formuoti kaip cepelinus, paskui suploti, dėti į įkaitintą keptuvę ir kepti. Iškeptus dėti į dubenį su dangčiu, kad truputį sušustų.

Keptuvėje ant šaukšto sviesto apkepti sutraiškytą česnaką, krapus ir supilti išplaktą grietinę, pieną ir miltus. Kelias minutes maišant pakaitinti. Skanaus!

Baisi cia paslaptis 50metu darau taip.O Ilona nesenai tikriausiai ismoko kepti....Bet tokia skambi antraste,kad griuk negyvas po Ilonos blynu
Man miltai suprastina skonį, todėl nededu kaip ir į tarkinius blynus, užtenka krakmolo pilnai..
Vincuk, čia kalba eina apie blynus, o ne apie politiką, truputį buvai prisnudes, po zyvico alaus, tai atsibusk, gegutė jau kukuaja
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų