Rašyti komentarą...
Į nusunktas bulves reikia dėti tarkuoto sūrio, kiaušinį, druskos, pipirų. Ir jokių ten miltų. Ir kepti tik ant taukų, jokio aliejaus.
@sūris kur ?
Pamiršau, dar reikia svogūno.
@sūris kur ? Tai, kad parsekai iš Danijos, pas juas tauku, panašiai kai pas zuiki
ar blynai buviniai-miltiniai, ar miltiniai- bulviniai. Kazkokia buize. Net nedera. Is didelio rasto, iseinama i pakrscius.
O už referendumą žmonės pasirašė?Kad žalgirio žiūrėti susirenka tūkstančiai.Vadnasi viskas gerai, tai ko dabar dejuojame.
@Irena Dura, čia apie bulvinius blynus kalba eina, o ne apie Žalgirį, jau gal pusrutulio vieną pusę atlieka funkcija?
Kaip nori taip daro geriausia kad būtu minkšti varškė,arba truputis kefyro
jo, gal dar automobilinės alyvos ?
jo, gal dar automobilinės alyvos ?
@Onė Alyvos.
deti miltus i bulvinius blynus -nesamone .cia jau gaunasi ne bulviniai blynai o kazkoks hibridas
Nereik dėti miltų,o kam?Aš niekada nededu miltų.Juk paskui jau gaunasi nebe bulvyniai blynai.Vieni deda lašinukų arba dar varškės.Svogūnas priklauso kaip visada.
Į viršų