REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Šiandien nusprendžiau pagaminti šaltibarščių, nes gana seniai juos valgėme. Taigi, taukšt ir šaltibarščiai pagaminti. O jūs šaltibarščius kada gaminate: vasarą ar nebūtinai?“, – rašo tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

„Šiandien nusprendžiau pagaminti šaltibarščių, nes gana seniai juos valgėme. Taigi, taukšt ir šaltibarščiai pagaminti. O jūs šaltibarščius kada gaminate: vasarą ar nebūtinai?“, – rašo tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

REKLAMA

Reikės: 1 l kefyro, 2–3 virtų burokėlių, 1–2 agurkų, svogūno laiškų, krapų, druskos. Papildomai reikės virtų kiaušinių ir žinoma bulvių.

Gaminimo eiga:

Į dubenį sudėjau burokine trintuve tarkuotus burokėlius, nedideliais gabaliukais pjaustytus agurkus, susmulkintus svogūno laiškus ir krapus.

Beliko supilti kefyrą (dažniausiai įdedu dar ir natūralaus jogurto, bet šįsyk neturėjau), pagardinti druska ir išmaišyti.

Šaltibarščių neįsivaizduoju be bulvių ir virto kiaušinio.

Skanaus

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų