REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

2013 metai sportui buvo spalvingi ir, kaip visuomet, pasižymėję garsiomis ir džiugiomis pergalėmis bei skaudžiais pralaimėjimais.

REKLAMA
REKLAMA

JAV naujienų portalas theatlantic.com pateikia sąrašą didžiausių šių metų sporto pergalių, laimėtų čempionatų, svarbiausių sporto įvykių, kurių laimėjimas yra didžiulis triumfas sporte.

REKLAMA

 

S. Vettelis ir vėl nenugalimas

„Formulėje-1“ nieko naujo. „Red Bull“ pilotas Sebastianas Vettelis nepaliko intrigos ir titulą užsitikrino ne paskutinėse lenktynėse ir laimėjo jau ketvirtą titulą.

„Bayern“ triumfas

Vienas svarbiausių futbolo renginių Europoje – UEFA Čempionų lyga. Jos finale buvo vokiškų klubų akistata ir galiausiai Miuncheno „Bayern“ klubas triumfavo nugalėdamas savo tėvynainius Dortmundo „Borussia“ vienuolikę.

REKLAMA
REKLAMA

Vimbldono finalas

Britas Andy Murray‘us po kelių nesėkmių šiais metais Vimbldono finale pateikė tikrą staigmeną, pakilo it feniksas iš pelenų ir užtikrintai nugalėjo favoritu laikytą serbą Novaką Džokovičių.

Dar vienas L. Messi titulas

„Barcelona“ klubo žvaigždė Lionelis Messi baisi metais laimėjo jau ketvirtą auksinį kamuolį iš eilės, taip įrodydamas, kad yra geriausias futbolininkas pasaulyje.

„Heat“ triumfas

Majamio „Heat“ klubas NBA finalo serijoje įveikė San Antonijo „Spurs“ ekipą. Tiesa, visiems NBA gerbėjams ši finalo serija buvo išskirtinai įdomi ir įtempta, mat prireikė visų septynių rungtynių ir žaidimas ėjosi taškas į tašką.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų