REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

2012-ieji metai Avino ženklo atstovams bus ypatingai harmoningi. Jūs norėsite atsisakyti visko, kas jums nenaudinga ir nereikalinga. Naujai prasidėjęs Jupiterio ciklas palengvins visų jūsų projektų įgyvendinimą. Praėjusių metų pokyčiai suteiks daugiau laisvumo, tinkamas metas stiprinti santykius su brangiais žmonėmis.

REKLAMA
REKLAMA

Darbas

Nors profesinėje srityje daug kas vystysis gerokai lėčiau nei 2011-aisiais metais, iš esmės, visus darbus atliksite ramiai, be trukdžių. Kita vertus, jums žadama ir nemažų pokyčių, kurie prasidės nuo rugsėjo mėnesio. Vasario mėnesį akivaizdžiai progresuosite, būsite pastebėtas ir įvertintas. Greičiausiai reikės keisti specializaciją, darbo pobūdį, žadami pokyčiai karjeros srityje. Jei esate meniškos sielos žmogus, šiais metais galėsite atskleisti, kas slypi jūsų viduje.

REKLAMA

Meilė

Šiais metais stabilizuosis jūsų emocinis gyvenimas. Po didelių nesutarimų su antrąja puse, pagaliau sulauksite ramybės. Praėję metai liko jums už nugaros, todėl laikas pamiršti bloga menančius šešėlius. Prasidės naujas gyvenimo ratas ir santykiuose. Jeigu esate vienišas, ateinantys metais atneš daug naujų pažinčių, susitikimų, jums labiau nei bet kada norėsis bendrauti, o Marsas pažadins jūsų aistrą. Jei ne – tikėtini atviri pokalbiai su partneriu. Būsite išklausytas, suprastas ir įvertintas teigiamai. Suartėjimas su antrąja puse jums netgi gali atnešti naudos. Galimi šiokie tokie pokyčiai jūsų šeimyniniame gyvenime.

REKLAMA
REKLAMA

Pinigai

Su pinigais susiję klausimai šiais metais nekels didelių problemų. Jupiteris, Marsas ir Merkurijus žada jums ne vieną galimybę praturtėti. Šie metai – puikus laikas pradėti verslą, pakeisti darbą ar reikalauti bent atlyginimo pakėlimo.Viskas, kas susiję su komerciniais sandoriais yra naudinga ir sveikintina. Atsiradus galimybei, nebijokite atvirai pademonstruoti savo talentų, būsite įvertintas.

Santykiai

Žvaigždės skatina jus būti ryžtingesniais priimant sprendimus ar tiesiog išsakant savo nuomonę. Turėsite pasimokyti derinti savo impulsyvumą su diplomatiškumu. Derėtų atsižvelgti ne tik į savo norus ir troškimus, bet įvertinti kitų, jus supančių žmonių išsakytus lūkesčius. Niekada nepriimkite galutinio sprendimo susierzinęs. Keblių situacijų išvengsite neprarasdamas blaivaus proto ir ramybės..

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Energija

Šiais metais jūsų energija aukščiausią viršūnę. Bet visa tai priklausys nuo jūsų emocinės būsenos. Jei esate pernelyg jautrus, tai jums kainuos nemažai energijos. Atsispirkite pagundai kurti buitines dramas, veltis į konfliktus. Pyktis, kuris atima daugiausiai energijos, šiais metais jums tikrai nepadės. Per pirmuosius tris mėnesius daugiausiai energijos išeikvosite pataikaudami aplinkiniams. Geriausia būtų, jei vakarais, tiesiog išjungtumėte savo mobilųjį telefoną.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų