REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Policijos pareigūnai praneša, kad nuo ilgapirščių nukentėjo Seimo narys. Paaiškėjo, kad į policiją kreipėsi konservatorius Kęstutis Masiulis.

Policijos pareigūnai praneša, kad nuo ilgapirščių nukentėjo Seimo narys. Paaiškėjo, kad į policiją kreipėsi konservatorius Kęstutis Masiulis.

REKLAMA

Politikas pranešė, kad dar spalio 8 d., laikotarpyje nuo 18 val. iki 23 val., Vilniuje, Aušros Vartų esančiame viešbutyje, iš paliko palto buvo pavogta piniginė.

Joje buvo 5 eurai, įvairios nuolaidų kortelės, asmens tapatybės kortelė ir vairuotojo pažymėjimas.

Pats Seimo narys naujienų portalui tv3.lt pasakojo, kad spalio 8 d. dalyvavo viešbutyje vykusiame priėmime.

„Tame viešbutyje esančioje drabužinėje pasikabinau paltą, kurio vidinėje kišenėje liko piniginė. Po renginio aš jos iškart nepasigedau. Tik kitą dieną, kai atvažiavau pas odontologą apsižiūrėjau, jog neturiu dokumentų. Tada bandžiau atsekti įvykius, kada ją paskutinį kartą mačiau. Manau, kad 99 proc., jog piniginė dingo viešbutyje“, – pasakojo politikas.

K. Masiulis pasakoja, kad skambino į viešbutį, nes tikėjosi, kad kažkas bus radęs piniginę, tačiau išgirdo neigiamą atsakymą:

REKLAMA
REKLAMA

„Klausiau ar nerado, bet pasakė, jog ne. Ta piniginė gal 60 eurų vertės. Vagiui juk rūpi, kas piniginės viduje. Ten daug grynųjų nebuvo. Labiausia gaila prarastų dokumentų, teks iš naujo juos pasigaminti.

REKLAMA

Praėjusį šeštadienį dar kilo tokia mintis nuvykti prie viešbučio ir apžiūrėti šiukšliadėžes esančias šalia viešbučio. Bet pagalvojau, kaip atrodysiu (juokiasi – aut. past.). Pasidarysiu tuos dokumentus.“

K. Masiulis teigia, kad taip apvogtas – jau ne pirmą kartą. Anksčiau nuo vagišių jis yra nukentėjęs užsienyje.

„Tada 5 žvaigždučių viešbutyje mane apvogė prie registratūros. Registracijos metu pasidėjau lagaminą ir ant jo portfelį. Iš ten ir ištraukė piniginę, kol registravausi.

Kameros užfiksavo, kad prieina vyriškis su lietpalčiu. Uždengia juo portfelį ir iš jo ištraukia piniginę. Tada turėjau daugiau grynųjų. Gerai, kad bent asmens dokumentas liko su manimi. Tad galėjau sugrįžti namo“, – dar viena istorija pasidalijo K. Masiulis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų