Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pagaliau ir vėl kiek atšilus orams, pavasaris kviečia į žaliuojančią gamtą ir grilio sezono atidarymą, kurį skelbia ir TV3 laidos „La Maistas“ profesionalūs virtuvės šefai Vylius Blauzdavičius bei Tomas Rimydis. Kaip ir kiekvieną sekmadienio rytą, garsūs vyrai paruošė patiekalų, kurie tikrai įtiks visų skoniams.

Pagaliau ir vėl kiek atšilus orams, pavasaris kviečia į žaliuojančią gamtą ir grilio sezono atidarymą, kurį skelbia ir TV3 laidos „La Maistas“ profesionalūs virtuvės šefai Vylius Blauzdavičius bei Tomas Rimydis. Kaip ir kiekvieną sekmadienio rytą, garsūs vyrai paruošė patiekalų, kurie tikrai įtiks visų skoniams.

REKLAMA

Žinomas grilio ekspertas, virtuvės šefas – Vylius Blauzdavičius nudžiugino mėsos gerbėjus ir paruošė itin greitą, tačiau seiles rinktis priversiantį mėsos asorti su pelėsiniu bei barbekiu padažais. Visa tai puikiai tinka degustaciniam vakarui. 

Vylius turi ir vertingą patarimą. Pirmiausia, dar prieš kepant įvairiausius gaminius, anot virtuvės šefo, reikėtų „dezinfekuoti grilių“ – didžiulės kaitros pagalba išdeginti užsilikusį žiemos kvapą. Na, o tada jau ruošti gardžius patiekalus.

Grill mėsos asorti

Mėsos asorti puiki idėja visos šeimos pietums. Kuo pasigardžiuoti atras tikrai kiekvienas. Nesudėtinga paruošti, o tiekiama su gardžiu sūrio padažu, kuris pagardina kiekvieną kąsnelį.

REKLAMA

Tiems, kurie nevalgo mėsos, skirtas ir kitas puikus receptas, tiksiantis ilgiems vakarams lauke. T. Rimydis paruošė rūkytą skumbrę su riešutais ir rūkytomis daržovėmis.

Rūkyta skumbrė su riešutais ir rūkytomis daržovėmis

Išrūkyti žuvį namuose nėra taip sudėtinga. O sužavės kiekvieną žuvies mėgėją. Tiekiama su puikiu padažu, kuriam paruošti nereikės naudoti jokių įmantrių ingredientų, tik marinatą nuo žuvies.

##UArticlesInsert_Video_getVideo_tv3Play/2891442/autoplay=0#

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų