Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sudėtinės dalys:

Sudėtinės dalys:

REKLAMA

Varškė, 200 gramų

Jogurtas, 150 gramų

Grietinėlė, riebi, 150 mililitrų

Avietės, 300 gramų

Cukrus, 150 gramų

Šokoladas, juodasis, 30 gramų

Gaminimas:

Avietes suplakti kartu su 50 g cukraus, kelias palikti papuošimui.

Varškę, likusį cukrų ir jogurtą taip pat  suplakti.

Grietinėlę suplakti ir įmaišyti į varškės masę.

Šokoladą sutarkuoti.

Varškės masę, avietes, šokoladą sluoksniais į stiklines.

Papuošti avietėmis ir padėti į šaldytuvą 30 min.

Skanaus!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų