Jums reikės:
700 gr. maltos mėsos ( naudojau sprandinę), 2 mažos ar viena didelė bulvė, kiaušinis, druska, pipirai, galvutė česnako, morka, svogūnas, cukinija, krapai, 250 ml. pieno, šaukštas miltų, šaukštas sviesto
Į maltą mėsą smulkiai sutarkuoti bulvę, įmušti kiaušinį, sudėti prieskonius, įspausti česnako ir gerai išminkyti. Formuoti kotletus ir apkepti keptuvėje iš abiejų pusių, kol apskrus.
Ištirpinti sviestą,sumaišyti su pienu ir miltais. Į gilu indą pilti dalį padažo,sudėti kotletus, sudėti luptą česnaką, sutarkuoti morką, cukiniją, svogūną, krapus ir užpilti likusį padažą. Uždengti dangčiu ir troškinti orkaitėje apie 40 min.
Šaltinis: http://skanusgyvenimas.com/blogas/