Traškūs bulviniai blynai: Edita rekomenduoja išbandyti šį receptą

Bulviniai blynai niekada nepabostantis patiekalas. Mano pamėgtas būdas – tarkuoti per smulkią burokinę tarką, kas blynams priduoda papildomo traškumo. O įdėjus papildomų ingredientų, tikrai niekada neprašausite pro šalį“, – sako recepto autorė Edita.

2 porcijoms: 1 kg nuskustų bulvių; 200 g mėgstamos mėsos file; 2 kiaušinių; 1 a.š. džiovintų krapų; 1 a.š. džiovintų česnakų; druskos; padažui: 3 v.š. majonezo; 3 a.š. maltų krienų; žiupsnelio pjaustytų šviežių krapų.

Bulvinių blynų receptas

Bulves sutarkuokite per smulkią burokinę tarką ir būtinai rankomis nuspauskite skystį nuo jų. Į dubenį dėkite tarkuotas bulves, smulkiai supjaustytą triušieną, išplaktus kiaušinius, krapus, česnaką, pagardinkite druska ir viską gerai išmaišykite.

Kepkite blynus keptuvėje su šlakeliu aliejaus, kol gražiai apskrus iš abiejų pusių. Padažui sumaišykite visus išvardintus ingredientus dubenėlyje. Iškeptus blynus patiekite su padažu.

Šaltinis: Oditėlės blogas


Rašyti komentarą...
A
2021-08-14 11:30:37
Pranešti apie netinkamą komentarą
Kaip atrodo smulki burokinė tarka? Aš tik žinau vieną burokinę tarką
Atsakyti
-3

B
Bulvinis blynas
2021-08-14 17:47:39
Pranešti apie netinkamą komentarą
Ir turi būt bulvinis: bulvių tarkė, kiaušinis, miltai.Tai jei iškepsim blynus iš šitų išvardintų ingrediantų, tai iš ko padažas. Buvo mėsos filė atsirado triušiena.

Atsakyti
-2

L
Lionė
2021-08-15 14:58:06
Pranešti apie netinkamą komentarą
Kaip kas moka taip tas ir kepa
.BJuk yra daug būdų
Atsakyti
0

SKAITYTI KOMENTARUS (9)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų