Audronė atrado skaniausią blynų receptą: tiks su uogomis ar vieni

„Kai vaikučių mažų namuose nėra, tai ir blynelius kepu gana retai. Šaldytuve turėjau kefyro, tai nusprendžiau prikepti mažų blynelių. Dabar pats metas uogų, tai valgyti galite su jomis, grietine ir kuom tik širdis geidžia, net ir vieni, be nieko blyneliai labai gardūs“, – sako tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

Reikės: 400 gr kefyro, 280 gr miltų, 1 kiaušinio, 0.5 a.š. sodos, 2–3 v.š. cukraus, žiupsnelis druskos, aliejaus kepimui.

Į dubenį supyliau kefyrą su soda, įmušiau kiaušinį, pagardinau cukrumi, druska ir subėriau miltus. Viską gerai išmaišiau. Masė gaunasi tirštoka. Į keptuvę su aliejumi dėjau po 1–2 v.š. masės ir kepiau blynelius, vis juos pavartant iki iškeps. Kepant blyneliai labai išsipučia, paskui kiek sukrenta, bet skonis vis vien išlieka superinis

P.S. Jei mėgstate ir norite, į blynelius galite įdėti razinų ar net šviežių uogų. Gardžių blynelių!


Rašyti komentarą...
S
Seimininke
2021-08-11 13:04:15
Pranešti apie netinkamą komentarą
Nieko naujo, visada taip kepu.
Atsakyti
-1

V
Vladas
2021-08-11 17:00:54
Pranešti apie netinkamą komentarą
Kase darza ir atrado recepta .

Atsakyti
-1

I
ITA
2021-08-10 19:07:49
Pranešti apie netinkamą komentarą
As blynus kepu ant lydyto sviesto,nors ir brangiau,bet skonis nepakeičiamas
Atsakyti
-1

SKAITYTI KOMENTARUS (7)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų