Ingredientai:
- Kalafioras
- Morkos
- Šaldyti žirneliai
- Šviežiai raugti agurkai
- Krapai
- Majonezas
- Graikiškas jogurtas
Gaminimo eiga:
Kalafiorą padalinkite į nedidelius žiedynus, pašlakstykite aliejumi, druska ir gerai įtrinkite. Suberkite juos į kepimo skardą ir kepkite 200 laipsnių orkaitėje, kol lengvai apskrus.
Morkas nuskuskite ir supjaustykite nedideliais kubeliai. Puode užvirkite vandenį, įberkite druskos ir suberkite morkas. Virkite vos kelias minutes, kad tik šiek tiek suminkštėtų, o tada suberkite šaldytus žirnelius, išjunkite kaitrą ir palikite minutei. Daržoves nukoškite ir perliekite šaltu vandeniu.
Raugintus agurkus supjaustykite kubeliais, krapus smulkiai sukapokite. Visas daržoves sudėkite į dubenį, įberkite druskos, pipirų, įdėkite dvi dalis jogurto ir vieną dalį majonezo. Salotas gerai išmaišykite ir patiekite.
Daugiau patarimų išgirskite aukščiau esančiame vaizdo įraše.
Laidą „Kotrynos burtai“ žiūrėkite kiekvieną šeštadienį 11:30 per TV3 televiziją.
VISĄ LAIDĄ ŽIŪRĖKITE ČIA:
Straipsnis parengtas pagal TV3 televizijos laidą „Kotrynos burtai“.











































































































































































































































































































