Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Ruošiu baltą mišrainę šeimai, o sau šiek tiek gaivesnę jos interpretaciją. Sakysit kokia gi čia naujiena? Na taip, gal ir ne naujiena jums, bet taip baltą mišrainę aš ruošiu pirmą kartą. Ji tikrai daug gaivesnė ir lengvesnė, negu mums įprasta balta mišrainė“, – sako tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė.

„Ruošiu baltą mišrainę šeimai, o sau šiek tiek gaivesnę jos interpretaciją. Sakysit kokia gi čia naujiena? Na taip, gal ir ne naujiena jums, bet taip baltą mišrainę aš ruošiu pirmą kartą. Ji tikrai daug gaivesnė ir lengvesnė, negu mums įprasta balta mišrainė“, – sako tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė.

REKLAMA

Baltos mišrainės ingredientai: 4 virtos bulvės; 1 virta morka; 1 virtas kiaušinis; 1 agurkas šviežias; 1 poras (slaptas igredientas); 200 ml konservuotų žirnelių; pundelis krapų; druskos pagal skonį; majonezo pagal poreikį.

Bulves, morką, virtą kiaušinį ir agurką supjaustome kubeliais, porą smulkiais gabalėliais, krapus pasmulkiname. Nuo žirnelių nupilame skystį ir leidžiame nusivarvėti. Sumaišome daržoves, kiaušinį su majonezu. Pagardiname druska.

O kur slaptas- neslaptas ingredientas - raugintas agurkas? As, kai darau, nuskutu rauginto agurko zievele, nupilu atsiradusius skyscius ir sukratau. Ir t.t.
Ka jus litofcai suprantat apie misraine darykite kaip zemaiciai i misraine deda toki ingredijanta kaip slapia desra daktariska desra visai kitas misraines lygis simtametis receptas....
Nieko slapto nematau,porus visada dejau,pagaliau visi mišrainę daro pagal savo skonį,man patinka į misraine įdėti ir rauginto agurko ir sviezio agurko,bet tai mano skoniui
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų