Rašyti komentarą...
Visada dedu svieste pakepinto svogūno laaabai pataiso skonį
naudokites googlu bent kada
naudokites googlu bent kada
tai natokinazes preparatai, lyg nataspin pas mus, tai negali konkretaus reklamuoti. gaisot laika komentarui, kai googlint tereikejo
Nesąmonė šviežias agurkas neskanu išviso klozetas pabaigė valgyti
Niekaip neįsivaizduoju tradicinės baltos mišrainės be raugintų agurkų. Dedu išvirtus, supjaustytus bulves, morką, kiaušinį ir žirnelius .Toliau būtinai -- 2-3 pjaustytus raug. agurkus/ kitaip man nėra skonio/, toliau, jei turiu po ranka supjaustau porą, krapus, šv. agurką dėl kvapo ir viską sumaišau su majonzu.
Nieko slapto nematau,porus visada dejau,pagaliau visi mišrainę daro pagal savo skonį,man patinka į misraine įdėti ir rauginto agurko ir sviezio agurko,bet tai mano skoniui
O kur slaptas- neslaptas ingredientas - raugintas agurkas? As, kai darau, nuskutu rauginto agurko zievele, nupilu atsiradusius skyscius ir sukratau. Ir t.t.
@Iseis "prieska". Taigi parašyta, kad slaptas ingredjientas - poras
Ka jus litofcai suprantat apie misraine darykite kaip zemaiciai i misraine deda toki ingredijanta kaip slapia desra daktariska desra visai kitas misraines lygis simtametis receptas....
@Tadas Bl Galima smulkiais kubeliais ipjaustyti k/r kumpelio. Na, kad ir virta desra.
as naudoju 2 slaptus ingredientus-batu tepala kad butu rudas ir juodas ir dichlofosa,reikia viska sutepti ,supurksti ir bent parai padeti i kamera saldymo,nu paskui vaau viens du taukst ir vuolia
@g pats užvalgyk, aš dar pastovėsiu su gėlem kai valgysi.
Į viršų