Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Ką gaminsiu rytdienai, dažniausiai suplanuoju iš vakaro. Vištienos šlaunelių mėsą užsimarinavau iš vakaro, o šiandien prikepiau gardžių kepsnelių tešloje. Taigi, pietūs buvo pagaminti žaibišku greičiu ir labai gardūs“, – rašo tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

„Ką gaminsiu rytdienai, dažniausiai suplanuoju iš vakaro. Vištienos šlaunelių mėsą užsimarinavau iš vakaro, o šiandien prikepiau gardžių kepsnelių tešloje. Taigi, pietūs buvo pagaminti žaibišku greičiu ir labai gardūs“, – rašo tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

REKLAMA

Reikės: ~ 0.5 kg. vištienos šlaunelių mėsos, paukštienos prieskonių su medumi, česnakinių pipirų, persilado, druskos, kokosų aliejaus kepimui (arba aliejus).

Plakiniui: 2 kiaušinių, 6 v.š. vandens, 2 v.š. miltų, žiupsnelio druskos.

Vištienos kepsnelių receptas

Vištienos šlaunelių mėsą kiek pamušiau, paploninau ir pagardinau prieskoniais. Pasigaminau plakinį iš recepte nurodytų produktų: kiaušinio, vandens ir miltų. Plakinys turi būti grietinės tirštumo.

Kiekvieną šlaunelių mėsos gabalėlį mirkiau plakinyje ir kepiau keptuvėje ant nedidelės kaitros ~ 20 min.  Baigiant kepti apibarsčiau sezamo sėklomis, nors nebūtina. Skanaus!

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų