Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Šašlykų sezonas jau gerokai įsibėgėjo, tad ir receptų išbandyta jau visokių variantų. Šį kartą mūsų sode buvo kepami vištienos šašlykai. Laužau mitus, kad šašlykus reikia marinuoti bent jau kelias valandas...Nė velnio! Pasimarinuoti užteko laiko tik tiek, kol kepsninė buvo paruošta ir jau tinkama kepti. Šašlykai gavosi minkšti, sultingi ir skanūs“, – rašo tinklaraščio „Samčio užrašai“ autorė Odeta.

„Šašlykų sezonas jau gerokai įsibėgėjo, tad ir receptų išbandyta jau visokių variantų. Šį kartą mūsų sode buvo kepami vištienos šašlykai. Laužau mitus, kad šašlykus reikia marinuoti bent jau kelias valandas...Nė velnio! Pasimarinuoti užteko laiko tik tiek, kol kepsninė buvo paruošta ir jau tinkama kepti. Šašlykai gavosi minkšti, sultingi ir skanūs“, – rašo tinklaraščio „Samčio užrašai“ autorė Odeta.

REKLAMA

Ingredientai: 2 vištienos krūtinėlės be odos, 6 šaukštai natūralaus jogurto, 2 šaukšteliai saldžios paprikos miltelių, 1 šaukštelis aitrios paprikos miltelių, žiupsnelis druskos, žiupsnelis maltų pipirų.

Marinato receptas

Vištieną supjaustykite gabaliukais, užpilkite jogurtu, suberkite prieskonius ir išmaišykite. Leiskite pasimarinuoti keliolika minučių. Verkite ant iešmų ir kepkite pavartant, kol gražiai aprus ir iškeps.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų