- 2 vištienos krūtinėlės;
- 1/2 brokolio;
- 1/2 žiedinio kopūsto;
- 1 didelė morka;
- 1 saldžioji paprika arba galima kelias mažas spalvotas naudoti;
- 4 skiltelės česnako;
- 400 ml kokosų pieno;
- druskos ir pipirų pagal skonį;
- pagal skonį maltos paprikos (jei mėgstate aštriau – naudokite aitriąją).
Įkaitintoje keptuvėje su šlakeliu aliejaus apkepinkite nedideliais gabaliukais pjaustyta vištiena. Brokolio ir žiedinio kopūsto žiedynus apvirkite.
Į keptuvę su vištiena beriame prieskonius, smulkintas daržoves,apvirtus brokolius, žiedinius kopūstus, įspaudžiame česnakus ir apkepiname kelias minutes. Supilame kokosų pieną ir patverdame 4 min. Jei padažas sutirštėja, įpilkite truputį vištienos sultinio ir išmaišius dar pavirkite kelias minutes.
Išspauskite truputį citrinos sulčių (nebūtina, bet duoda gerą skonį). Tiekiame su norimu garnyru.











































































































































































































































































































