REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Šiandien gaminau kiek kitokius varškėčius, cukinijų varškėčius su obuoliais, kurių receptu skubu su jumis pasidalinti“, rašo tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

„Šiandien gaminau kiek kitokius varškėčius, cukinijų varškėčius su obuoliais, kurių receptu skubu su jumis pasidalinti“, rašo tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

REKLAMA

Reikės: 1 nedidelės cukinijos, 180 gr varškės, 1 obuolio, 1 kiaušinio, 1 - 2 a.š. cukraus ( pagal skonį ), 34 v.š. miltų (naudojau avižinius miltus), žiupsnelio druskos, aliejaus kepimui.

Cukinijos varškėčių receptas

Cukiniją sutarkavau burokine trintuve, skystį nupyliau. Obuolį irgi sutarkavau burokine trintuve. Dubenyje sutryniau varškę su kiaušiniu ir cukrumi. Į varškės masę sudėjau tarkuotą cukiniją, obuolį, subėriau miltus ir gerai išmaišiau. Jei naudosite kvietinius miltus, jų gali reikėti daugiau.

Iš masės formavau varškėčius ir juos kepiau keptuvėje, ant kokosų aliejaus, vis pavartant iki iškeps. Iš recepte nurodytų produktų kiekio gavosi 8 varškėčiai.

P.S. Varškėčius galite patiekti su uogiene, šviežiai trintomis uogomis, grietine ar natūraliu jogurtu arba valgyti su medumi.

 

Turėtų būti tikrai skanūs.Būtinai išbandysiu.Dėkoju už receptą.
Nu i galvą trenkt galima, tik reikia kuo didesnės. Jau suaugusios. Pabandykit
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų