• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Salotas gaminu gana dažnai ir įvairias. Tai priklauso nuo to, ką tuo metu turiu šaldytuve. O dar aš tokiu būdu sunaudoju ir šaldytuve esančius likučius. Mūsų namuose griežtai laikomasi taisyklės, kad maisto išmesti ne-va-lia! O jūs maisto likučius sunaudojate ar išmetate? O dabar gardžių, sočių, greitai pagaminamų arba salotų iš likučių receptas jūsų dėmesiui“, rašo tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

Salotas gaminu gana dažnai ir įvairias. Tai priklauso nuo to, ką tuo metu turiu šaldytuve. O dar aš tokiu būdu sunaudoju ir šaldytuve esančius likučius. Mūsų namuose griežtai laikomasi taisyklės, kad maisto išmesti ne-va-lia! O jūs maisto likučius sunaudojate ar išmetate? O dabar gardžių, sočių, greitai pagaminamų arba salotų iš likučių receptas jūsų dėmesiui“, rašo tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

REKLAMA

Reikės: aisbergo salotų, dešros, šviežio agurko, fermentinio sūrio, konservuotų kukurūzų, konservuotų žirnelių, svogūno laiškų, pipirų ir druskos ( pagal skonį ), majonezo.

Į dubenį sudėjau pjaustytas salotas, svogūno laiškus, dešrą, agurkus ir sūrį (aš pjausčiau juostelėmis, bet galite pjaustyti kaip jums patinka).

Ten pat subėriau kukurūzus, žirnelius, pagardinau druska, pipirais, majonezu ir išmaišiau. Štai ir viskas, salotos pagamintos, nors ir iš likučių, bet gavosi liuks. Skanaus!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų