REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Mėgstantiems bulvinius patiekalus receptas visai pravers. Be to jie gana greitai ir lengvai pagaminami. Visas proporcijas surašysiu labai tiksliai, kad kukuliai gautųsi ir jums. Taigi, o dabar prie recepto“, – rašo tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

„Mėgstantiems bulvinius patiekalus receptas visai pravers. Be to jie gana greitai ir lengvai pagaminami. Visas proporcijas surašysiu labai tiksliai, kad kukuliai gautųsi ir jums. Taigi, o dabar prie recepto“, – rašo tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

REKLAMA

Reikės: 550 gr virtų bulvių (virtų su druska), 1 kiaušinio, 3 v.š. miltų, 3 v.š. krakmolo + 1 v.š. apvoliojimui, Papildomai reikės: 0,5 stiklinės vandens ir 1 v.š. krakmolo.

Bulvių kukulių receptas

Bulvių buvau privirusi iš vakaro, šiandien jas sumaliau. Į bulvių masę įmušiau kiaušinį, įbėriau miltus, krakmolą ir išmaišiau. Iš bulvių masės formavau kukulius, išėjo 26 vienetai, juos apvoliojau krakmole.

Į verdantį, pasūdytą vandenį supyliau 1 v.š. krakmolo, sumaišyto vandenyje ir sudėjau kukulius. Viriau kukulius jiems iškilus į paviršių ~ 5–6 min.

Patiekiau su grietienės ir sviesto padažu. Skanaus!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų