Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Ar jūs žinote greičiau pagaminamą sriubą? Na gerai priimu atsakymus, kad galbūt greičiau pasigamins tik pieniška sriuba. Koldūnų sriuba – išsigelbėjimas, kai visiškai nelieka laiko, o sriubos norisi „labiau nei ženytis“ (mano krašte skamba toks posakis. Nepykit, jei kažkam jis labai jau ne gražus)“, – rašo tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė.

„Ar jūs žinote greičiau pagaminamą sriubą? Na gerai priimu atsakymus, kad galbūt greičiau pasigamins tik pieniška sriuba. Koldūnų sriuba – išsigelbėjimas, kai visiškai nelieka laiko, o sriubos norisi „labiau nei ženytis“ (mano krašte skamba toks posakis. Nepykit, jei kažkam jis labai jau ne gražus)“, – rašo tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė.

REKLAMA

Porcijos 3. Užtruksite apie iki 15 min: 2 l daržovių sultinio; 1 morka; 1 svogūnas; 0,5 poro; 1 v. š. sviesto; 100 g koldūnų su mėsos įdaru (tiks ir pirkti, jei neturite naminių); Druskos pagal skonį; Žiupsnis juodųjų pipirų; 2 lauro lapai.

Koldūnų sriuba

Daržoves nulupame, nuplauname. Morką sutarkuojame, porą ir svogūną supjaustome nedideliais gabalėliais. Puode ištirpiname sviestą. Sudedame smulkintas daržoves ir pakepiname, kol šios suminkštės.

Užpilame sultiniu, pagardiname druska, pipirais, įmetame lauro lapus. Užverdame. Sudedame koldūnus ir verdame sriubą 5–7 min, kol koldūnai išvirs.   

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų