sriubos

Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „sriubos“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „sriubos“.

Atskleidė šeimos mėgstamiausių šaltibarščių receptą: „Rekomenduoju“

„Šaltibarščiai, kurie vis dar nenusibodo, kuriuos gaminu karštomis dienomis, kurie geriau nei bet koks kitas patiekalas atgaivina! Šiandien gaminau šaltibarščius mūsų šeimoje labiausiai pamėgtus ir mėgiamus – su jogurtu ir raugintais agurkėliais. Jei dar nemėginote pasigaminti šaltibarščių su jogurtu ir raugintais agurkėliais, nuoširdžiai rekomenduoju. Aš kaip visuomet lauksiu jūsų atsiliepimų“, – rašo tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.
2022-08-04

Atskleidė tobulų šaltibarščių paslaptį: naudoja 1 slaptą ingredientą

„Karštai vasaros dienai šaltibarščiai su kefyru ir grietine. Geresnio, gaivesnio, gardesnio patiekalo karštai vasaros dienai nežinau. Aš čia apie šaltibarščius. O svarbiausiai, kad dar ir pagaminami labai greitai. Dažniausiai šaltibarščius gaminu su kefyru ir jogurtu, bet šiandien jo neturėjau, tai naudojau grietinę. Patikėkit, gavosi tobuli!”, – rašo tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė. Reikės: 2 l kefyro, 400 ml. grietinės (naudojau 18 %), 0,5 kg.
2022-06-22

Taip gaminti šaltibarščius išmoko iš Mamos: vienas, du ir yra

„Šaltibarščius gaminti išmokau iš mamos, jos receptu ir pasidalinsiu. Jis nuo tradicinio šaltibarščių recepto skiriasi tuo, jog į dubenį šalia svogūnų laiškų keliauja ir paprastas itin smulkiai supjaustytas svogūnas. Be jo man šaltibarščiams kažko trūksta“, – sako tinklaraščio „Mukatanas“ autorė.
2022-05-20

Ši koldūnų sriuba nukels atgal į vaikystę: greita, pigu ir skanu

„Ar jūs žinote greičiau pagaminamą sriubą? Na gerai priimu atsakymus, kad galbūt greičiau pasigamins tik pieniška sriuba. Koldūnų sriuba – išsigelbėjimas, kai visiškai nelieka laiko, o sriubos norisi „labiau nei ženytis“ (mano krašte skamba toks posakis. Nepykit, jei kažkam jis labai jau ne gražus)“, – rašo tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė.
2022-05-19

Pasidalijo gardžių šaltibarščių receptu: puikiai tiks su bulvėmis

„Mėgstu šaltibarščius tirštus, kad visko būtų daug, o ne skiestus ir praskiestus“, – rašo tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė Ingrida. Porcijos 3: 1 l kefyro; 2 v. š. grietinės; Pundelis krapų; Pundelis svogūno laiškų; 2 agurkai; 200 ml marinuotų burokėlių; Žiupsnis druskos; 3 kiaušiniai. Šaltibarščių receptas Kiaušinius išverdame. Agurkus sutarkuojame. Krapus ir svogūnų laiškus pasmulkiname. Daržoves sumaišome. Pagardiname druska, įmaišome grietinę ir supilame kefyrą. Sriubą išmaišome.
2022-04-21

Taip gaminti šaltibarščius išmokė mama: naudoja 1 papildomą ingredientą

„Šaltibarščius gaminti išmokau iš mamos, jos receptu ir pasidalinsiu. Jis nuo tradicinio šaltibarščių recepto skiriasi tuo, jog į dubenį šalia svogūnų laiškų keliauja ir paprastas itin smulkiai supjaustytas svogūnas. Be jo man šaltibarščiams kažko trūksta“, – sako tinklaraščio „Mukatanas“ autorė.
2022-04-09

Taip gaminti šaltibarščius išmokė kolegė: išdavė slaptą ingredientą

„Jau darbe galvojau, kaip parbėgusi namo gaminsiu šaltibarščius pagal kolegės receptą. Kolegė pasakojo, kad į šaltibarščius įdeda jogurto ir, kad su jogurtu ruošiami šaltibarščiai patys skaniausi. Pasigaminau. Dabar ir aš galiu teigti, kad šaltibarščiai su jogurtu išties patys skaniausi ir receptas pasiteisinęs 100%“, – sako tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.
2022-03-27

Atrado superinį sočių barščių receptą: „Virsiu dar ir dar kartą“

„Nežinau ar tai tikri ukrainietiški barščiai ar tik labai panašūs į juos? Bet esmė ta, kad labai soti, skani sriuba.  Kurią virsiu dar ir dar kartą. Patiko visai šeimai, net vaikai suvalgė po kelis dubenėlius“, – sako tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė Ingrida.
2022-03-16

Verdant maistą iš puodo per kraštus veržiasi vanduo? Pasakė, kaip to išvengti

Jums tikriausiai kaip ir mums patinka švari viryklė, ypač tada, kai praleidome daug laiko ją šveisdami. Žinoma, jūs norite mėgautis tuo, kuo įmanoma ilgiau, bet iš tikrųjų sunku išlaikyti viryklę nepriekaištingos išvaizdos. Tad tikriausiai bijote, kad vos nusukus nugarą nuo makaronų puodo, vanduo ims veržtis per kraštus. Jei mėgstate gaminti maistą, ši situacija jums pažįstama.
2020-11-15

Šios sriubos sušildys ilgais rudens vakarais: sužavės kiekvieną

Orams vis labiau vėstant, valgyti norisi sočiau. Darganotą dieną puikiai sušildys ir sotumo suteiks sriubos. TV3 laidos „La maistas“ šefai ir viešnia Natalija pristatys keletą visai skirtingų, bet labai gardžių sriubų receptų. Laidos viešnia Natalija Kurganovė, MagicMint.lt tinklaraščio autorė, „La maistas“ žiūrovams pademonstruos, kaip pasiruošti miso sriubą su krevetėmis. „Šią sriubą mes labai  mėgstame ir dažnai gaminame.
2020-11-06
REKLAMA
REKLAMA
Į viršų