Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota

„Šios salotos tikras gėris. Nežinau ar turiu ką dar pasakyti, ners norisi tik valgyti ir mėgautis kiekvienu kąsniu. Čia sugula ir silkės sūrumas, avokado kremiškumas, padažo rūgštumas. Viskas ko reikia, geram skonių balansui“, – sako tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė Ingrida.

„Šios salotos tikras gėris. Nežinau ar turiu ką dar pasakyti, ners norisi tik valgyti ir mėgautis kiekvienu kąsniu. Čia sugula ir silkės sūrumas, avokado kremiškumas, padažo rūgštumas. Viskas ko reikia, geram skonių balansui“, – sako tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė Ingrida.

Porcijos 2 – 3.Užtruksite apie 30 min. Ingredientai: 4 vidutinio dydžio bulvių; Šlakelio aliejaus; Žiupsnis druskos; 200 g silkės; 1 obuolys; 1 avokadas; 1 raudonas svogūnas; Saujelė konservuotų kelmučių; Konservuotų kaparių arba kaparėlių (aš nenaudojau); Pundelis šviežių krapų.

Padažui reikės: 1 v. š. majonezo; 2 v. š. graikiško jogurto; 1 a. š. dižono garstyčių; 1 a. š. citrinos sulčių; 1 skiltelės tarkuoto česnako; Saujelės smulkintų šviežių krapų; Žiupsnis druskos; Žiupsnis juodųjų pipirų.

REKLAMA
REKLAMA

Receptas

Bulves supjaustome kubeliais. Apšlakstome aliejumi, pabarstome druska. Paskleidžiame ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir kepame 180 laipsnių orkaitėje su vėjelio funkcija apie 20 minučių.

Silkę, obuolį ir avokadą supjaustome panašaus dydžio kubeliais, kaip ir bulves. Svogūną supjaustome nedideliais gabalėliais.Indelyje sumaišome visus padažo ingredientus.Į dubenį dedame keptas bulves, silkę, obuolį, avokadą, svogūną ir padažą, viską gerai išmaišome. Ant viršaus dedame kelmučius, kaparius (jei juos naudosite) ir šviežių krapų.

Gairės:

Rašyti komentarą...
SKAITYTI KOMENTARUS (11)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
toliau skaitykite
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų