Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Daugelis iš mūsų išverdame bulves, nupilame vandenį, tada, prieš viską sutrindami, įdedame sviesto, įpilame pieno ar grietinėlės. Tačiau, pasak „Food Network“ šefo Tyler Florence, šis išbandytas metodas sugadina skonį.

Daugelis iš mūsų išverdame bulves, nupilame vandenį, tada, prieš viską sutrindami, įdedame sviesto, įpilame pieno ar grietinėlės. Tačiau, pasak „Food Network“ šefo Tyler Florence, šis išbandytas metodas sugadina skonį.

REKLAMA

„Bulvės turi tikrai subtilų ir puikų kvapą, o kai jas verdate vandenyje ir po to jį išpilate, dingsta visas bulvių skonis“, – sakė jis. Jis rekomenduoja bulves virti su sviestu, pienu arba grietinėle, kad šie sugertų visą bulvių skonį, rašo thesun.co.uk.

Tyler sako, kad jūs turėtumėte smulkiai supjaustyti nuskustas bulves  ir sudėti į puodą su pasirinktu pieno ingredientu.

Jis pridūrė: „Kai bulvės suminkštėja, į dubenį įdedu kiaurasamtį. Bulves nusunkiu per kiaurasamtį, o ant puodo dugno lieka visas susikaupęs gėris. Tuomet sumetu bulves atgal į puodą, pridedu česnakinio kremo ir viską sutrinu ‒ gaunasi nuostabus skonis“.

REKLAMA

Atskleidė geriausius patarimus 

Bulvių košė – vienas iš paprasčiausiai pagaminamų patiekalų, kurį mėgsta daugelis žmonių. Pristatome jums kelis būdus, kurie padės tik dar labiau patobulinti šio valgio receptą.

Tam, kad bulvių košė būtų skaniausia, kokią tik esate ragavę, užtenka visiškai paprastų ingredientų, pavyzdžiui, sviesto ar druskos arba kitų naudingų patarimų, rašoma dailystar.co.uk.

Pridėkite riebalų

Ne vienas virtuvės šefas sako, kad bulvių košės sėkmės paslaptis slypi riebaluose. Jie siūlo į bulvių košę įdėti sviesto, grietinėlės, sūrio ar majonezo.

„Sakoma, kad tobula bulvių košė susideda iš kilogramo bulvių ir kilogramo sviesto. Įvairūs riebalai padeda suteikti daugiau skonio. Taip pat galima išbandyti ir kreminį sūrį, kuris ne tik prideda riebalų, bet ir suteikia unikalų skonį“, – pataria virtuvės šefai.

Pasūdykite bulves

Ne vienas virtuvės šefas pabrėžia prieskonių svarbą, mat be druskos bulvės yra blankesnio skonio. Taip pat nesūdytas bulves sunkiau sutrinti.

REKLAMA
REKLAMA

Naudokite bulvių grūstuvą, o ne maišytuvą

„Didelė klaida, kurią darydavau, buvo naudoti rankinį maišytuvą. Geriausia bulves trinti su bulvių grūstuvu, bet svarbu nepertrinti, kad ta nebūtų kaip klijai. Bulvių grūstuvas padeda išgauti tobulą tekstūrą.“

Pridėkite saldžią daržovę

Tam, kad bulvių košė buvo saldesnė, kai kurie pataria pridėti virtų morkų:

„Morkos suteikia malonaus saldumo, tiesiog sutrinkite jas kartu su bulvėmis. Nepamirškite pridėti ir šiek tiek sviesto, tada skonis bus nepakartojamas.“

Visų laikų nuo senovės receptas. Druska visada buvo dedama, pienas ir sviestas. Tai ir yra bulvių košės ingridientai. Kartais mane stebina prieš šimtą metų naudotas receptas pateikiamas kaip naujas. Prie šio recepto užaugome
patarinėja jau ne tik visokie ekspertai ir duomenų mokslininkai, bet ir bulvių košė prie jų prisijungė. "Bulvių košės patarimai"
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų