Rašyti komentarą...
Ji avižas valgo ir morkas grauzia
Kokia Ingrida? Premjerė?
Skoniai sugula, bet kaip nuo jovalo jaučiasi skrandis?
Pasidariau pagal jusu recepta,tikrai neskanu,gal garstycios gadina skoni,na neskanu....
Tiesiog tobulas skonis! Gurmanų svajonė!
Pakeiskit pavadinima nes primena ytę ir kasnis burnoj užstrigtų
Mielieji, nu nepatiko tai nepatiko, juk niekas neipareigoja mus visus daryti tos mišrainės. Mergina pasiūlė receptą ir tiek. Tai kam tie pasiepiantys komentarai? Padekokit ir praeikit... O aš pabandysiu šį receptą...
@Joana , o aš džiaugiuosi, kad žmonės dalinasi nuomone, tada ir sprendi ar verta gaminti, nes dažnai antraštė sudomina, komentaro nėra, pagamini, neįmanoma valgyti, tada išmeti į šiukšlinę, o tai yra maisto ir lėšų mėtymas
Ingrida, mišrainė yra jūsų koalicija.
Kalėdoms bus paprasta tradicinė balta mišrainė.
Kas čia per makalyne? dėti ant kalėdinio stalo kažkaip netiktų, jabent vištos, bet ir tos vargu ar lestu
Į viršų