REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Michelin restoranuose patirtį įgijusi virtuvės šefė parodė, kaip gamina citrinines česnakines traškias keptas bulvytes.

Michelin restoranuose patirtį įgijusi virtuvės šefė parodė, kaip gamina citrinines česnakines traškias keptas bulvytes.

REKLAMA

Poppy O'Toole, pseudonimu @poppycooks, į „TikTok" įkėlė video, kuriame ji gamina bulves, įkvėpta graikiškos virtuvės. Su pasimėgavimu lauždama bulvę pusiau, ji komentuoja: „Bulvės traškumas nerealus!”.

Poppy pasakoja: „Įkvėpimo sėmiausi iš graikų „patates lemonates“, bet savo patiekalui naudoju didžiules bulves. Taigi verdate jas pusę tam skirto laiko, po to paruošiate mišinį iš citrinos sulčių, vištienos buljono, manų kruopų, raudonėlio, česnako, druskos ir jame apvolioję pusiau virtas bulves, likusį laiką jas kepate. Garantuoju, jums patiks!“.

Nieko nuostabaus, kad video turėjo stulbinantį pasisekimą tarp gurmanų, sulaukė virš 38,000 „patiktukų“ ir daugybės komentarų, rašo dailystar.co.uk

REKLAMA
REKLAMA

Viena susižavėjusi žiūrovė teigė: „Niekada nesu gaminusi bulvių su citrina! Tikrai bandysiu!”.

Per pandemiją 2020 kovą šefė neteko darbo, tačiau sulaukė milijono sekėjų būrio socialiniame tinkle „TikTok" ir pasirašė kontraktą knygai. Savo instagramo paskyroje ji rašė: „Per vienerius metus daug kas gali pasikeisti. Dėkoju visiems, kurie mane rėmėte šioje beprotiškoje kelionėje, jūsų parama man nepaprastai svarbi“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų