Šefas atskleidė tobulai keptų bulvių paslaptį: lengviau nebūna

„TikToke“ atskleistas paprastas „masalos orkaitėje keptų bulvių“ receptas – sprendžiant iš po jo vaizdo įrašu paliktų komentarų, receptas tikrai pavykęs.

Šefas mėgėjas apstulbino daugelį socialinio tinklo naudotojų, pasidalinęs šiuo masalos skonio orkaitėje keptų bulvių receptu. „TikTok“ naudotojas, pasivadinęs „@babacooks“ ir prisistatantis kaip „tiesiog tėtis, kuris dalinasi paprastais receptais, kuriuos dievina vaikai“, šiuo receptu pasidalino anksčiau šiais metais, o nuo to laiko jį jau pamatė net 300 000 žmonių.

Pasidalijo bulvių receptu

Visų pirma, jis gabalėliais supjausto dvi dideles bulves ir jas sumaišo su dviem skiltelėmis trintų česnakų bei keturiais šaukštais alyvuogių aliejaus. Tuomet bulves jis pagardina česnakiniu aliejumi ir dar prideda savo namuose gamintų masalos miltelių (jų ingredientai pateikiami žemiau). Kitaip nei įprastai orkaitėje kepant bulves, jis jų pirma neapverda, o deda tiesiai į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 45 minutėms. Bulvės išeina tobulai traškios, aštriai oranžinės spalvos dėl masalos miltelių, rašoma dailystar.co.uk.

„Išbandžiau šį receptą, ir tiek man, tiek visai šeimai labai patiko“, – rašė jis.

Vienas žmogus komentavo: „Atrodo tikrai puikiai.“

Kitas pridėjo: „Oho, mano skonio receptoriai ką tik sprogo. Rytoj būtinai išbandysiu.“

Štai ingredientai, kurių reikės norintiems pasigaminti masalos miltelių keptoms bulvėms.

Bendrieji ingredientai: 4 v.š. alyvuogių aliejaus; 4 susmulkintos česnako skiltelės; 2 v.š. masalos miltelių; 1/2 v.š. druskos; 2 didelės bulvės.

Masalos milteliams: 1 v.š. paprikos; 3/4 džiovintos kalendros lapelių; 1 v.š. česnakų miltelių; 1/2 v.š. druskos; 1 v.š. svogūninės druskos; 1 v.š. aitriosios paprikos; 1/2 v.š. juodųjų pipirų; 1 v.š. kašmyrinės aitriosios paprikos.


Rašyti komentarą...
SKAITYTI KOMENTARUS (0)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų