Šašlykų marinatas su jogurtu: išeina minkšti, sultingi ir skanūs

„Pasimarinuoti užteko laiko tik tiek, kol kepsninė buvo paruošta ir jau tinkama kepti. Šašlykai gavosi minkšti, sultingi ir skanūs“, – sako tinklaraščio „Samčio užrašai“ autorė Odeta.

Ingredientai: 2 vištienos krūtinėlės be odos, 6 šaukštai natūralaus jogurto, 2 šaukšteliai saldžios paprikos miltelių, 1 šaukštelis aitrios paprikos miltelių, žiupsnelis druskos, žiupsnelis maltų pipirų.

Šašlykų marinatas su jogurtu

Vištieną supjaustykite gabaliukais, užpilkite jogurtu, suberkite prieskonius ir išmaišykite. Leiskite pasimarinuoti keliolika minučių. Verkite ant iešmų ir kepkite pavartant, kol gražiai aprus ir iškeps.


Rašyti komentarą...
P
Popo
2021-04-16 20:15:25
Pranešti apie netinkamą komentarą
Išeina šašlykai. Išeina. Ne koks receptas: kepi o šašlykai išeina, atia
Atsakyti
-1

r
rai
2021-04-21 19:42:22
Pranešti apie netinkamą komentarą
Jogurtas,kefyras,pasukos, dar varškė su grietine...topinis marinatas!
Atsakyti
0

SKAITYTI KOMENTARUS (2)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų