• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
17
Renata Šakalytė-Jakovleva prabilo apie asmeninį gyvenimą: atskleidė, ar sutaria su anyta

Žinomas virtuvės šefas Gian Luca Demarco šįkart pakvies kitokiai nei įprasta TV3 laidai „La maistas“. Jau šį sekmadienį į jo studiją atvyks puiki bičiulė bei žinoma TV laidų vedėja Renata Šakaloytė-Jakovleva, kuri visą gamybos procesą perims į savo rankas. Negana to, moteris paruoš tokį patiekalą, kuris tikram italui taps pačiu didžiausiu iššūkiu!

17

Žinomas virtuvės šefas Gian Luca Demarco šįkart pakvies kitokiai nei įprasta TV3 laidai „La maistas“. Jau šį sekmadienį į jo studiją atvyks puiki bičiulė bei žinoma TV laidų vedėja Renata Šakaloytė-Jakovleva, kuri visą gamybos procesą perims į savo rankas. Negana to, moteris paruoš tokį patiekalą, kuris tikram italui taps pačiu didžiausiu iššūkiu!

REKLAMA

Renatos ir Gian Lucos draugystė užsimezgė prieš daugelį metų, todėl jis puikiai žino, kokia stipri ir pozityvia energija trykštanti yra žinoma TV laidų vedėja.

„Kai nėra kamerų, ir mane supa žmonės, kuriuos pažįstu, ir kuriais pasitikiu, aš galiu labiau atsipalaiduoti. Tuomet esu labiau italė, nei lietuvė“, – jam pritars ir Renata.

Nors pati Renata žiūrovams jau seniai žinoma, jos asmeninis gyvenimas visuomet buvo paslėptas po 9 užraktais.

REKLAMA
REKLAMA

„Tai – sąmoningas sprendimas. Su vyru esame sutarę, kad daugiau kalbame apie darbus ar tai, kas mums patinka, bet ne apie tai, kaip mes gyvename“, – atviraus ji.

REKLAMA

O kaip verda šeimos gyvenimas jaukiausiame namų kambaryje – virtuvėje? Renata pripažins, kad ji gamina kur kas dažniau nei vyras, tačiau ir jos antroji pusė turi ištobulinusi keletą receptų, kuriuos ruošia nepriekaištingai. Omletas – vienas iš jų.

„Pati esu didelė lietuvių virtuvės gerbėja – man skanu ir kugelis, ir cepelinai. Mėgstu žaisti su prieskoniais, kvapais, konsistencijomis ir netgi spalvomis. O jei turiu daugiau laiko, kartais iš patiekalų sugalvoju netgi paveiksliukus, sudėlioju įmantrybes“, – pasakos R. Šakalytė-Jakovleva.

REKLAMA
REKLAMA

Visai neseniai Renata savo gyvenime žengė ir kitą prasmingą žingsnį – prisijungė prie TV3 ir „Vinted“ inicijuotos sąmoningumo akcijos „Kiekvienas žingsnis svarbus“. Akcija žmones skatina galvoti apie atsakingą vartojimą ir savo nebenaudojamiems daiktams suteikti antrą gyvenimą juos perleidžiant kitiems.

Tokiu būdu Renata visai neseniai pardavė ir pirmąją savo suknelę! Su ja moteris prieš daugelį metų buvo pasipuošusi „Tautiškos giesmės“ giedojimo renginyje, kurį vedė kartu su Marijonu Mikutavičiumi.

„Mano spintoje ši suknelė kabėjo ne vienerius metus, o štai dabar viena moteris ja pasipuoš dukters vestuvėse! Tai – tikra istorija, nes kiekvienas iš mūsų esame istorijų pasakotojai. Dabar šis drabužis savo istoriją tęs ir toliau“, – sakys ji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Savo pokalbį Gian Luca ir Renata vėliau pratęs virtuvėje. Tiesa, išgirdęs, ką ketina gaminti Renata, žinomas vyras neslėps ne tik nuostabos, bet ir lengvo išgąsčio, mat ji nuspręs sumaišyti du ingredientus, kurie, italų nuomone, niekuomet nedera.

„Gaminsime patiekalą, kurį labai mėgsta mano mergaitės. Tai – makaronų salotos, kurios gali būti valgomos ir šiltos, ir šaltos. Jos ruošiamos su vištiena ir ananasais“, – pasakos ji, o Gian Luca netrukus paskelbs, kad ananasai – pats tikriausias išbandymas jo ir Renatos draugystei.

 

Šį receptą žinomai moteriai parodė jos anyta Olivja. „Mes su anyta sutariame nuostabiai. Ji – viena geriausių mano draugių“, – netikėtą faktą atskleis žinoma moteris.

REKLAMA

Norėdami pasigaminti Renatos patiekalą namuose, iš pradžių į puodą įpilkite vandens ir įberkite druskos, o vandeniui užvirus, supilkite ir makaronus. Juos virkite pagal instrukciją, esančią ant pakuotės.

Per šį laiką galite pradėti ruošti ir vištieną. Ją supjaustę gabalėliais, apkepinkite keptuvėje su alyvuogių aliejumi. Tuomet vištieną pagardinkite prieskoniais – druska, pipirais, saldžiąja paprika, ciberžole, raudonėliu ir cinamonu.

Tuomet išvirusius makaronus suberkite į dubenį, pridėkite iškepusią vištieną, gabalėliais pjaustytus konservuotus ananasus ir viską išmaišykite su nedideliu kiekiu majonezo. Jei norite, galite patiekalą pagardinti ir žalumynais.

O kaip šiuos netikėtus skonius įvertins Gian Luca, žiūrovai išvys jau šį sekmadienį.

Laida „La maistas“ – sekmadieniais, 9.30 val. per TV3!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų