Užminkome tešlą, sudedame miltus, druką, kepimo miltelius ir juos užpilame šiltu pienu, tada supilame aliejų, gerai išminkome. Jei reikia, papildomai dėkite pieno. Miltų tešla turi būti elastinga. Gerai iškočiokite ir supjaustykite trikampėliais. Sudėkite įdarą: ištepkite viršų pomidorų pasta bei aliejumi, sudėkite sūrį, pievagrybius ir kitus komponentus.
Kepkite kol gražiai apskrus. Picos paplotėlius galite išsikepti prieš tai, jei laukiate svečių. Po to sudėti įdara ir pašauti, kad apskrustų. Skanaus!
Užminkome tešlą, sudedame miltus, druką, kepimo miltelius ir juos užpilame šiltu pienu, tada supilame aliejų, gerai išminkome. Jei reikia, papildomai dėkite pieno. Miltų tešla turi būti elastinga. Gerai iškočiokite ir supjaustykite trikampėliais. Sudėkite įdarą: ištepkite viršų pomidorų pasta bei aliejumi, sudėkite sūrį, pievagrybius ir kitus komponentus.
Kepkite kol gražiai apskrus. Picos paplotėlius galite išsikepti prieš tai, jei laukiate svečių. Po to sudėti įdara ir pašauti, kad apskrustų. Skanaus!