Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek mairūnų (ar bazilikas)
- 2 stiklinės kvietinių miltų
- 1/4 stiklinės pieno (šiltas)
- šiek tiek druskos
- 2 valgomieji šaukštai aliejaus
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Įdarui reiks:
pomidorų pastos
fermentinio sūrio
alyvuogių
žalių svogūnų ar porų
pievagrybių
konservuotų kukurūzų
Užminkome tešlą, sudedame miltus, druką, kepimo miltelius ir juos užpilame šiltu pienu, tada supilame aliejų, gerai išminkome. Jei reikia, papildomai dėkite pieno. Miltų tešla turi būti elastinga. Gerai iškočiokite ir supjaustykite trikampėliais.
Sudėkite įdarą: ištepkite viršų pomidorų pasta bei aliejumi, sudėkite sūrį, pievagrybius ir kitus komponentus.
Kepkite kol gražiai apskrus. Picos paplotėlius galite išsikepti prieš tai, jei laukiate svečių. Po to sudėti įdara ir pašauti, kad apskrustų.
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- šiek tiek mairūnų (ar bazilikas)
- 2 stiklinės kvietinių miltų
- 1/4 stiklinės pieno (šiltas)
- šiek tiek druskos
- 2 valgomieji šaukštai aliejaus
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Įdarui reiks:
pomidorų pastos
fermentinio sūrio
alyvuogių
žalių svogūnų ar porų
pievagrybių
konservuotų kukurūzų
Užminkome tešlą, sudedame miltus, druką, kepimo miltelius ir juos užpilame šiltu pienu, tada supilame aliejų, gerai išminkome. Jei reikia, papildomai dėkite pieno. Miltų tešla turi būti elastinga. Gerai iškočiokite ir supjaustykite trikampėliais.
Sudėkite įdarą: ištepkite viršų pomidorų pasta bei aliejumi, sudėkite sūrį, pievagrybius ir kitus komponentus.
Kepkite kol gražiai apskrus. Picos paplotėlius galite išsikepti prieš tai, jei laukiate svečių. Po to sudėti įdara ir pašauti, kad apskrustų.
Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą