Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 30 gramų grietinės
  • 40 gramų agurkų
  • 40 gramų svogūnų laiškų
  • 350 mililitrų vandens
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 1 kilogramas bulvių
  • 75 gramai rūgštynių
  • 75 gramai špinatų
  • 2 pakeliai kefyro
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai

Paruošimo laikas: Apie 20 min.

INGREDIENTAI:

  • 30 gramų grietinės
  • 40 gramų agurkų
  • 40 gramų svogūnų laiškų
  • 350 mililitrų vandens
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 1 kilogramas bulvių
  • 75 gramai rūgštynių
  • 75 gramai špinatų
  • 2 pakeliai kefyro
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai

Paruošimo laikas: Apie 20 min.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Špinatus bei rūgštynes pavirinkite. Rūgštynes virkite jų pačių sultyse, špinatus - įpylę šiek tiek vandens. Šias daržoves ataušinkite.
  2. Svogūnų laiškus smulkiai supjaustykite ir sutrinkite su druska. Kiaušinius supjaustykite kubeliais.
  3. Į puodą supilkite kefyrą ir vandenį, sudėkite svogūnus sumaišytus su druska ir gerai viską išmaišykite. Sudėkite supjaustytus agurkus, kiaušinius, ataušusius špinatus ir rūgštynes. Pagardinkite druska bei pipirais.
  4. Viską sumaišykite ir patiekite su virtomis bulvėmis ir grietine.

    Papuoškite krapais.

Autorius: Gintarė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų