Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai bulvių (virtos)
  • šiek tiek muskato (maltas)
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 2.5 stiklinės kvietinių miltų
  • 0.5 stiklinės pieno
  • šiek tiek druskos
  • 1 valgomasis šaukštas sviesto (ištirpintas (arba grietinė))

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš miltų, kiaušinio, pieno ir druskos užminkoma tešla ir paliekama pusvalandžiui kambario temperatūroje.
    Įdarui virtos bulvės sutrinamos su sviestu (arba grietine), pasūdomos ir įberiama prieskonių.
    Tešla iškočiojama, iš jos išpjaustomi apskritimai ir ant kiekvieno jų dedama įdaro.
    Apskritimai sulenkiami pusiau, o kraštai užspaudžiami.
    Virtinukai dedami į verdantį pasūdytą vandenį, kai iškyla, paverdami dar keletą minučių ir išgriebiami.
    Teliko užsipilti mėgstamo padažo ir skanauti.
    Skanaus!

Autorius: http://forelle.blogas.lt

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai bulvių (virtos)
  • šiek tiek muskato (maltas)
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 2.5 stiklinės kvietinių miltų
  • 0.5 stiklinės pieno
  • šiek tiek druskos
  • 1 valgomasis šaukštas sviesto (ištirpintas (arba grietinė))

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš miltų, kiaušinio, pieno ir druskos užminkoma tešla ir paliekama pusvalandžiui kambario temperatūroje.
    Įdarui virtos bulvės sutrinamos su sviestu (arba grietine), pasūdomos ir įberiama prieskonių.
    Tešla iškočiojama, iš jos išpjaustomi apskritimai ir ant kiekvieno jų dedama įdaro.
    Apskritimai sulenkiami pusiau, o kraštai užspaudžiami.
    Virtinukai dedami į verdantį pasūdytą vandenį, kai iškyla, paverdami dar keletą minučių ir išgriebiami.
    Teliko užsipilti mėgstamo padažo ir skanauti.
    Skanaus!

Autorius: http://forelle.blogas.lt

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų