• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek kalendrų
  • šiek tiek kardamono
  • šiek tiek laurų lapų (lapas)
  • 1 vienetas morkų
  • šiek tiek petražolių
  • 2 vienetai pomidorų pastos
  • 1 vienetas porų
  • 0.5 vieneto salierų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 stiklinė žirnių
  • 800 gramų veršienos
  • šiek tiek kvietinių miltų
  • šiek tiek druskos
  • 40 gramų sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Veršiena supjaustyti nedideliais gabaliukais, juos įtrinti druska, sumaišyti su prieskoniais, pavolioti miltuose ir apkepinti svieste. Į puodą sudėti veršieną, įpilti sultinio, sudėti smulkintas daržoves, žirnelius ir viską troškinti, kol daržovės suminkštės.

Autorius: Svetlana

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek kalendrų
  • šiek tiek kardamono
  • šiek tiek laurų lapų (lapas)
  • 1 vienetas morkų
  • šiek tiek petražolių
  • 2 vienetai pomidorų pastos
  • 1 vienetas porų
  • 0.5 vieneto salierų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 stiklinė žirnių
  • 800 gramų veršienos
  • šiek tiek kvietinių miltų
  • šiek tiek druskos
  • 40 gramų sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Veršiena supjaustyti nedideliais gabaliukais, juos įtrinti druska, sumaišyti su prieskoniais, pavolioti miltuose ir apkepinti svieste. Į puodą sudėti veršieną, įpilti sultinio, sudėti smulkintas daržoves, žirnelius ir viską troškinti, kol daržovės suminkštės.

Autorius: Svetlana

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų