INGREDIENTAI:
  -   2   česnakų 
-   šiek tiek   juodųjų pipirų 
-   1 vienetas   morkų (didelės) 
-   400 gramų   pomidorų pastos (konservuoti savo sultyse, be odelių) 
-   2 vienetai   svogūnų 
-   800 gramų   kiaulės nugarinės (ar mentė) 
-   šiek tiek   druskos 
-   2 vienetai   laurų lapų 
-   šiek tiek   žolelių 
  Paruošimo laikas: Apie 1 val.
          
PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Supjaustome kiaulienos mentę nedideliais gabaliukais, ir apkepame keptuvėje įdedama druską, pipirus ir kelis lauro lapus. Apkepus įpilame nedidelį kiekį vandens ir troškiname apie 45 min. Suminkštėjus mėsai dedama supjaustytą morką ir svogūnus. Sutarkuojame česnako skilteles ir įdedame pomidorus kartu su sultimis. Viską gerai išmaišome ir pagardiname SANTA MARIA sodo prieskoninėmis žolelėmis. Dar šiek tiek patroškiname, kol suminkštės morkos ir svogūnai.
 Pateikiame su bulvių koše ar kitu pasirinktu garnyru.
   Autorius: Tatjana 
     REKLAMA