Įdarui reikės: 1 kg. svogūnų 100 g. nerūkyto kumpio 2 v.š. aliejaus arba sviesto 1 v.š. kmynų 400 g. grietinės 3 kiaušiniai 200 g. varškės druskos pipirų muskato riešuto
Suplakite kiaušinius kartu su pienu ir aliejumi, įdekite druskos ir miltų. Išminkykite vienalytę tešlą.
Nuluptus svogūnus supjaustykite griežinėliais, kumpį - kubeliais. Kumpį pakepkite aliejuje, paskui sudekite svogūnus ir troškinkite 5 min., pagardinkite kmynais.
Suplakite grietinę su kiaušiniais ir varške, pagardinkite druska, pipirais ir muskato riešutu. Supilkite visą masę į svogūnus.
Plonai iškočiokite tešlą ir įdėkite ją į skardą (naudokite kepimo popierių). Ant tešlos sudekite svogūnų masę ir įdekite į orkaitę 30 min. (temperatūra 180-200 laipsnių).
Autorius: Liubaska
INGREDIENTAI:
2 vienetai kiaušinių
350 gramų kvietinių miltų
6 valgomieji šaukštai pieno
6 valgomieji šaukštai aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Įdarui reikės: 1 kg. svogūnų 100 g. nerūkyto kumpio 2 v.š. aliejaus arba sviesto 1 v.š. kmynų 400 g. grietinės 3 kiaušiniai 200 g. varškės druskos pipirų muskato riešuto
Suplakite kiaušinius kartu su pienu ir aliejumi, įdekite druskos ir miltų. Išminkykite vienalytę tešlą.
Nuluptus svogūnus supjaustykite griežinėliais, kumpį - kubeliais. Kumpį pakepkite aliejuje, paskui sudekite svogūnus ir troškinkite 5 min., pagardinkite kmynais.
Suplakite grietinę su kiaušiniais ir varške, pagardinkite druska, pipirais ir muskato riešutu. Supilkite visą masę į svogūnus.
Plonai iškočiokite tešlą ir įdėkite ją į skardą (naudokite kepimo popierių). Ant tešlos sudekite svogūnų masę ir įdekite į orkaitę 30 min. (temperatūra 180-200 laipsnių).