INGREDIENTAI:
- šiek tiek bazilikų (džiovintas arba šviežias)
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 500 gramų kiaulės šoninės
- šiek tiek druskos
- 150 gramų sūris (Brinza)
- 150 gramų sūris (kietasis brandinamas (pvz. "Džiugas"))
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Šoninę supjaustyti ir lengvai išmušti. Įtrinti druska, pipirais. Susmulkinti baziliką. Pabarstyti.
Kepti orkaitėje 200°C temperatūroje. Apytiksliai po 40 minučių šoninę pabarstyti sutarkuotais bei sumaišytais sūriais ir dar apie 10 min. pakepti.
Skanaus
Autorius: Kristina
INGREDIENTAI:
- šiek tiek bazilikų (džiovintas arba šviežias)
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 500 gramų kiaulės šoninės
- šiek tiek druskos
- 150 gramų sūris (Brinza)
- 150 gramų sūris (kietasis brandinamas (pvz. "Džiugas"))
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Šoninę supjaustyti ir lengvai išmušti. Įtrinti druska, pipirais. Susmulkinti baziliką. Pabarstyti.
Kepti orkaitėje 200°C temperatūroje. Apytiksliai po 40 minučių šoninę pabarstyti sutarkuotais bei sumaišytais sūriais ir dar apie 10 min. pakepti.
Skanaus
Autorius: Kristina
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI