Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • šiek tiek petražolių
  • 2 vienetai salierų
  • 200 gramų sojos
  • 4 vienetai svogūnų
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 500 gramų pievagrybių
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • šiek tiek prieskonių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nuplautus pievagrybius supjaustykite ir apkepinkite 4 šaukštuose aliejaus.
    Suberkite sukapotus svogūnus ir kartu patroškinkite. Petražolę bei salierus nuplaukite, nulupkite ir išvirkite. Pievagrybius, daržoves ir sojas sumalkite mėsmale, įmeskite trynius, pagardinkite, išmaišykite. Baigiant atsargiai išmaišykite su standžiai išplaktais baltymais. Sudėkite į taukais išteptą formą.
    Kepkite orkaitėje 30-40 min. Patiekite karštą su žalių daržovių salotomis arba šaltą su totorišku ar krienų padažu.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų