Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 5 bulvių (vidutinės)
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 petražolių (šaknis)
  • 1 vienetas salierų (šaknis)
  • 1 stiklinė kvietinių miltų
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 5 stiklinės sultinio
  • 4 vienetai grybų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Šaknis nuvalyti, supjaustyti plonais šiaudeliais, apkepinti, pabarstyti miltais, parusvinti keptuvėje, sumaišyti su sultiniu, pasūdyti, papirinti.
    Pavirinti, sudėti bulves ir grybus supjaustytus kubeliais, pavirti, kol išvirs bulvės.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų