Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 8 vienetai bulvių
- 5 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų (šviežiai malti)
- 0.5 stiklinės alyvuogių aliejaus
- 3/4 arbatinio šaukštelio druskos
- šiek tiek prieskonių (vegeta)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Įkaitinkite orkaitę iki 210 laipsnių temperatūros.
Bulves su lupyna gerai nuplaukite ir pavirkite apie 10 min. pasūdytame vandenyje.
Apvirtas bulves supjaustykite skiltelėmis ir sumaišykite su alyvuogių aliejaus, išspausto česnako, prieskonių, druskos bei pipirų mišiniu.
Taip paruoštas bulves sudėkite į aliejumi pateptą kepimo skardą ir kepkite apie 30 min.
Patiekite šiltas prie mėsos arba tiesiog valgykite vienas su daržovėmis.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 8 vienetai bulvių
- 5 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų (šviežiai malti)
- 0.5 stiklinės alyvuogių aliejaus
- 3/4 arbatinio šaukštelio druskos
- šiek tiek prieskonių (vegeta)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Įkaitinkite orkaitę iki 210 laipsnių temperatūros.
Bulves su lupyna gerai nuplaukite ir pavirkite apie 10 min. pasūdytame vandenyje.
Apvirtas bulves supjaustykite skiltelėmis ir sumaišykite su alyvuogių aliejaus, išspausto česnako, prieskonių, druskos bei pipirų mišiniu.
Taip paruoštas bulves sudėkite į aliejumi pateptą kepimo skardą ir kepkite apie 30 min.
Patiekite šiltas prie mėsos arba tiesiog valgykite vienas su daržovėmis.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą