REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų ananasų (konservuoti)
  • šiek tiek cukraus pudros
  • 500 gramų tešlos (šaldyta, bemielė (pvz., „Mantigos"))

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Tešlai atšilus, ją supjaustome juostelėmis.
    Ananasus gerai nuvarviname.
    Imame po vieną žiedelį ir išnarstome tešlos juostelėmis.
    Dedame į kepimo popieriumi išklotą skardą.
    Kepame 190-200 laipsnių temperatūroje apie 20-25 min.
    Iškepusius apibarstome cukraus pudra.
    Taip pat galima papuošti įvairiais pabarstukais.
    Skanaus.

Autorius: Rita

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų ananasų (konservuoti)
  • šiek tiek cukraus pudros
  • 500 gramų tešlos (šaldyta, bemielė (pvz., „Mantigos"))

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Tešlai atšilus, ją supjaustome juostelėmis.
    Ananasus gerai nuvarviname.
    Imame po vieną žiedelį ir išnarstome tešlos juostelėmis.
    Dedame į kepimo popieriumi išklotą skardą.
    Kepame 190-200 laipsnių temperatūroje apie 20-25 min.
    Iškepusius apibarstome cukraus pudra.
    Taip pat galima papuošti įvairiais pabarstukais.
    Skanaus.

Autorius: Rita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų