Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 500 gramų ananasų (konservuoti)
- šiek tiek cukraus pudros
- 500 gramų tešlos (šaldyta, bemielė (pvz., „Mantigos"))
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Tešlai atšilus, ją supjaustome juostelėmis.
Ananasus gerai nuvarviname.
Imame po vieną žiedelį ir išnarstome tešlos juostelėmis.
Dedame į kepimo popieriumi išklotą skardą.
Kepame 190-200 laipsnių temperatūroje apie 20-25 min.
Iškepusius apibarstome cukraus pudra.
Taip pat galima papuošti įvairiais pabarstukais.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 500 gramų ananasų (konservuoti)
- šiek tiek cukraus pudros
- 500 gramų tešlos (šaldyta, bemielė (pvz., „Mantigos"))
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Tešlai atšilus, ją supjaustome juostelėmis.
Ananasus gerai nuvarviname.
Imame po vieną žiedelį ir išnarstome tešlos juostelėmis.
Dedame į kepimo popieriumi išklotą skardą.
Kepame 190-200 laipsnių temperatūroje apie 20-25 min.
Iškepusius apibarstome cukraus pudra.
Taip pat galima papuošti įvairiais pabarstukais.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą