Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 4 vienetai bulvių
- 1 arbatinis šaukštelis paprikų (malta)
- 1 arbatinis šaukštelis garstyčių (su sėklytėmis)
- 200 gramų lašišų (filė)
- 4 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
- 1 valgomasis šaukštas baltojo vyno (sausas)
- šiek tiek druskos
- 6 vienetai šparagų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Šparagus virti ant garų 10 min.
Bulves nuskusti, supjaustyti į keturias skilteles ir išvirti.
Šparagus ir bulves palaikyti šiltai.
Keptuvėje įkaitinti 1 šaukštą aliejaus su paprika ir jame apkepti lašišą iš abiejų pusių po 3 min. Pasūdyti. Atvėsinti ir supjaustyti gabaliukais.
Žuvį, šparagus ir bulves sudėti į lėkštę ir užpilti užpilu, suplakto iš aliejaus, vyno, druskos.
Patiekti patiekalą šiltą.
INGREDIENTAI:
- 4 vienetai bulvių
- 1 arbatinis šaukštelis paprikų (malta)
- 1 arbatinis šaukštelis garstyčių (su sėklytėmis)
- 200 gramų lašišų (filė)
- 4 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
- 1 valgomasis šaukštas baltojo vyno (sausas)
- šiek tiek druskos
- 6 vienetai šparagų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Šparagus virti ant garų 10 min.
Bulves nuskusti, supjaustyti į keturias skilteles ir išvirti.
Šparagus ir bulves palaikyti šiltai.
Keptuvėje įkaitinti 1 šaukštą aliejaus su paprika ir jame apkepti lašišą iš abiejų pusių po 3 min. Pasūdyti. Atvėsinti ir supjaustyti gabaliukais.
Žuvį, šparagus ir bulves sudėti į lėkštę ir užpilti užpilu, suplakto iš aliejaus, vyno, druskos.
Patiekti patiekalą šiltą.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą