Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 stiklinės pupelių (virtos)
- 2 vienetai svogūnų
- 700 gramų kiaulienos
- 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
- 4 vienetai marinuotų agurkų
- 2 valgomieji šaukštai grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Mėsą supjaustyti gabaliukais ir apkepti keptuvėj su aliejum. Baigiant kepti sudėti susmulkintus svogūnus miltus ir kai apkepa supilti pomidoru padaža. Tada viską sudėti į puodą, užpilti vandenį, kad apsemtų mėsą ir troškiname, kol mėsa suminkštėja. Tada sudėti virtas pupeles marinuotus agurkus ir pavirti 5 minutes. Baigus virti uždengus puodą palaikyti puodą 10-15 minučių. Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 2 stiklinės pupelių (virtos)
- 2 vienetai svogūnų
- 700 gramų kiaulienos
- 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
- 4 vienetai marinuotų agurkų
- 2 valgomieji šaukštai grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Mėsą supjaustyti gabaliukais ir apkepti keptuvėj su aliejum. Baigiant kepti sudėti susmulkintus svogūnus miltus ir kai apkepa supilti pomidoru padaža. Tada viską sudėti į puodą, užpilti vandenį, kad apsemtų mėsą ir troškiname, kol mėsa suminkštėja. Tada sudėti virtas pupeles marinuotus agurkus ir pavirti 5 minutes. Baigus virti uždengus puodą palaikyti puodą 10-15 minučių. Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą